22 de des. 2011

PAU .... i treva







EL NOSTRE DESIG D'AVUI ES FELICITAR-VOS ..

Dies de Nadal, cap d'Any i Reis; dies per desitjar Pau i per fer una "treva". Treva d'una lluita incruent, de bon rotllo, com diem avui; contra la desídia, maltracte i abandonament del nostre patrimoni històric i monumental. 


Quan des del Grup de Defensa del Patrimoni  denunciem o ens fem ressò de llasts inacabables que no tenen data d'inici, mancances, actuacions indegudes o "malifetes" urbanístiques, arquitectòniques o monumentals, ho fem, almenys aquesta és la intenció del grup i així ho expresen els nostres Estatuts, amb bones maneres:  donant pautes, justificant els motius i fent pedagogia del sentiment i l'estima per allò que creiem que val la pena mantenir, conservar o rehabilitar. Hi ho fem sempre amb una  actitud noble i oberts a esdevenir interlocutors, si cal, davant l'administració municipal i davant dels responsables directes de mantenir i tenir cura del nostre patrimoni. 


Fent un breu mutis en la nostra tasca perseverant en favor de la conservació dels elements patrimonials que ens remeten al nostre passat recent i remot; des de l'optica cívica, cultural i  patrimonial, us desitgem ben sincerament al llarg d'aquests dies de "treva patrimonial".....


un  BON ANY i UN BON NADAL  ¡¡¡  


GDP  (Vic-Osona)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada